Website

Badgrepen.nl onderdeel van Bariba ICT Services , Van Leeuwenhoekstraat 22, 3846 CB Harderwijk. De website is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70148562 van Bariba ICT Services en draagt haar wettelijke bijdrage af aan de Belastingdienst met BTW nummer NL001269155B10.

SSL certificaat

Onze website is voorzien van een SSL-Certificaat. Dat betekent dat we aan alle wettelijke eisen voldoen met betrekking tot de beveiliging van uw persoonsgegevens en betaalgegevens. Wij streven naar een voortdurende verbetering van de beveiliging van uw gegevens. Bij misbruik door hackers zullen wij aangifte doen bij de politie.

Persoonsgegevens

Wij verstrekken uw persoonsgegevens nooit aan derden. Indien wij uw persoonsgegevens aan derden verstrekken, zullen wij altijd vooraf toestemming aan u vragen. Sinds 5 juni 2012 is onze webshop verplicht om vooraf toestemming aan u te vragen betreffende cookies. U leest hier meer over in onze Cookie Policy. Wij zijn verplicht om bij mogelijke verdenking van misbruik of fraude, aangifte te doen bij de politie.

Gebruik van de website

Het is niet toegestaan om de website te gebruiken voor onwettige of schadelijke activiteiten. Het is bijvoorbeeld niet toegestaan om virussen of andere schadelijke software te verspreiden via de website. Ook is het niet toegestaan om de website te gebruiken voor spam of andere ongewenste berichten.

Links naar andere websites

Op badgrepen.nl staan links naar andere websites. badgrepen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites. Ook kunnen wij niet garanderen dat deze links altijd werken en veilig zijn.

Wijzigingen in de algemene voorwaarden

badgrepen.nl behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Het is daarom aan te raden om regelmatig deze voorwaarden te bekijken.

Toepasselijk recht

Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.