Wij verzenden uw pakket via PostNL pakketdienst of via DPD couriers (onze optie) Wij doen echt ons best om uw bestelling zo snel als mogelijk uit te voeren.Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u in de avond of nacht automatisch een e-mail met uw persoonlijke track en trace link waarmee u uw bestelling tot aan de voordeur kunt volgen!

Waarom geen gratis verzending?

Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden (PostNL , DHL en DPD versturen helaas niet gratis) moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen – zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.

Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus extra zonder dat u het door heeft op de ‘geen verzendkosten’ regel.

Wij houden de kosten liever open en eerlijk! Daarom vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 3,99 in Nederland en € 7,50 voor België.

Voor overige landen kunt u een aanvraag indienen via het contact formulier