Blog

Medicu.nl

medicu

Medische hulpmiddelen, schoonheidsproducten en artikelen voor senioren. Voor onder andere deze producten kun je bij Medicu terecht. Medicu.nl is een online bedrijf dat zich specialiseert in medische hulpmiddelen. Alles van de beste kwaliteit om jouw leven makkelijker te maken. Ze werken samen met echte zorg professionals en bieden jou dan ook echt alleen de beste producten.

Dit bedrijf doet rechtstreeks zaken met groothandels in zowel het binnen als buitenland, zonder tussenkomst van andere bedrijven of personen. Dit zie je dan ook direct terug in de prijzen van deze medische producten. Ze zijn in tegenstelling tot andere webwinkels stukken voordeliger.

Wat Medicu.nl extra bijzonder maakt is dat je vrijblijvend advies kan inwinnen door gediplomeerde verpleegkundigen. Zo ben je verzekerd van een eerlijk en juist advies. Zo is jouw bestelling nooit een teleurstelling. Je kunt eenvoudig contact opnemen met het bedrijf door ze een e-mail te sturen of een berichtje te doen via hun Facebook pagina. Naast medische producten verkoopt de webshop ook exclusieve cadeaus.

De voordelen van Medicu.nl, advies van verpleegkundigen

De webwinkel biedt niet alleen de juiste producten aan maar voorziet jou ook nog eens van passend advies. Er wordt samengewerkt met verschillende verpleegkundigen. Hiermee onderscheidt het bedrijf zich van andere medische webwinkels. Medicu biedt producten aan van hoge kwaliteit. Heb je vragen over de aangeboden producten of wil je graag vrijblijvend advies of uitleg? Dan kun je contact opnemen met ze en voorzien ze je van passend advies.

Snelle verzending en retour binnen Nederland

Wanneer jij je medische producten binnen enkele eenvoudige stappen hebt besteld zorgt Medicu.nl ervoor dat jouw pakket binnen 48 uur geleverd wordt. Zo kun je snel gebruik maken van jouw nieuwe producten. Het bedrijf is graag transparant, in plaats van de producten een hogere prijs mee te geven rekent de webwinkel een eerlijk verzendtarief.

Je betaalt € 1,95 binnen Nederland. Wil je het pakket in België ontvangen betaal je logischerwijs iets meer, het tarief is dan € 3,99. De pakketten worden standaard geleverd door PostNL. In sommige gevallen maakt het bedrijf gebruik van andere postbedrijven zoals DHL en DPD. Wil je je producten (deels) retourneren? ook dat is kinderlijk eenvoudig. Je hebt een bedenktijd van 14 dagen. Hou er rekening mee dat de retourkosten voor eigen rekening zijn.

Is Medicu.nl veilig en op welke manieren kan ik betalen?

Als jij op zoek bent naar medische producten hoef je je bij Medicu.nl geen zorgen te maken. Het is een webwinkel waar je veilig kunt bestellen. De webshop wordt door klanten gemiddeld beoordeeld met een 8.9. Dat is een hoog cijfer. Er is op het internet verder ook geen enkele klacht te vinden. Een dikke prima dus wat ons betreft. Wanneer je je bestelling gaat afronden kun je veilig betalen met het welbekende iDeal. Dat voelt direct vertrouwd aan.